Senior Lecturer
Area of Nutrition & Bromatology
Department of Analytical Chemistry and Food
Contact information
Faculty of Science
Edificio Politécnico
Despacho 115
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 091
agrasar@uvigo.es
Teaching
1st term
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01110 | Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria
2nd term
Bachelor’s Degree in Food Science and Technology
O01G041V01404 | Química e bioquímica alimentaria
O01G041V01905 | Prevención de riscos laborais
Bachelor’s Degree in Agricultural Engineering
O01G281V01923 | Prevención de riscos laborais
Research
Research group
Investigacións Agrarias e Alimentarias
Research topics
- Deseño e optimización de procesos enzimáticos e microbiolóxicos para a valorización de subprodutos e materiais residuais da industria alimentaria
- Cultivo en estado sólido