Senior Lecturer
Area of Nutrition & Bromatology
Department of Analytical Chemistry and Food
Contact information
Faculty of Science
Edificio Politécnico
Despacho 115
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 091
conchipl@uvigo.es
Teaching
1st term
2nd term
Bachelor’s Degree in Food Science and Technology
O01G041V01205 | Fisioloxía (Coordinator)
Bachelor’s Degree in Environmental Sciences
O01G261V01927 | Xestión e conservación da auga
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01216 | Acondicionamento Organoléptico
Tutorials
2nd term
On-site concerted tutorials
The teaching staff has a on-site tutorials offer in concerted timetable. You can arrange a meeting in your Virtual Secretariat.
Research
Research group
Investigacións Agrarias e Alimentarias
Research topics
- Extracción e análise cromatográfico de contaminantes en alimentos
- Formación de paneis de cata e análise sensorial de alimentos
- Tecnoloxías de procesado alimentario aplicando altas presións hidrostáticas