Facultade de CCXXT

Carmen González Barreiro

Carmen González Barreiro

Profesora Contratada Doutora

Área de Nutrición e Bromatoloxía

Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Liñas de Investigación:

  • Análise ambiental e de alimentos
  • Determinación e caracterización de aromas en matrices alimentarias
  • Química analítica relacionada coa seguridade alimentaria

Grupo de Investigación:

Investigacións Agrarias e Alimentarias

Información de contacto

Facultade de Ciencias

Edificio Politécnico

Despacho 114
Campus Universitario
32004 Ourense

 

  +34 988 368 897

Espazo web en UVIGO

Curso 2018-2019: Docencia


1º CUADRIMESTRE:

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01305 | Técnicas de preparación de mostras

Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01303 | Técnicas de preparación de mostras

Mestrado en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01121 | Análise de Aromas en Alimentos

Mestrado en Nutrición
O01M139V01113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria


2º CUADRIMESTRE:

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01601 | Ampliación de bromatoloxía


Curso 2018-2019: Titorías


Horarios de Titoría - Curso 2018-2019