Facultade de CCXXT

Mª Concepción Pérez Lamela

Mª Concepción Pérez Lamela

Profesora Titular de Universidade

Área de Nutrición e Bromatoloxía

Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Liñas de Investigación:

  • Extracción e análise cromatográfico de contaminantes en alimentos
  • Formación de paneis de cata e análise sensorial de alimentos
  • Tecnoloxías de procesado alimentario aplicando altas presións hidrostáticas

Grupo de Investigación:

Investigacións Agrarias e Alimentarias

Información de contacto

Facultade de Ciencias

Edificio Politécnico

Despacho 115
Campus Universitario
32004 Ourense

 

  +34 988 387 091

Espazo web en UVIGO

Curso 2018-2019: Docencia


1º CUADRIMESTRE:



2º CUADRIMESTRE:

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01205 | Fisioloxía

Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01927 | Xestión e conservación da auga

Mestrado en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01216 | Acondicionamento Organoléptico


Curso 2018-2019: Titorías


Horarios de Titoría - Curso 2018-2019