Facultade de CCXXT

Raquel Rial Otero

Raquel Rial Otero

Profesora Contratada Doutora

Área de Nutrición e Bromatoloxía

Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Liñas de Investigación:

  • Determinación de pesticidas en matrices agroambientais (GC-MS ou HPLC-DAD)
  • Desenvolvemento de métodos rápidos para a determinación de marcadores proteicos de autenticidade alimentaria

Grupo de Investigación:

Investigacións Agrarias e Alimentarias

Información de contacto

Facultade de Ciencias

Edificio Politécnico

Despacho 114
Campus Universitario
32004 Ourense

 

  +34 988 368 897

Espazo web en UVIGO

Curso 2018-2019: Docencia


1º CUADRIMESTRE:

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01501 | Bromatoloxía

Mestrado en Nutrición
O01M139V01112 | Composición de Alimentos


2º CUADRIMESTRE:

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01605 | Políticas alimentarias

Mestrado en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01218 | Autenticidade Alimentaria


Curso 2018-2019: Titorías


Horarios de Titoría - Curso 2018-2019