Facultade de CCXXT

Descrición do Título

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

Descrición do Título
Código RUCT 2501114
Rama de coñecemento Ciencias
Centro onde se imparte Facultade de Ciencias
Tipo de ensino Presencial
Nº de prazas de novo ingreso ofertadas 45 prazas
Idiomas nos que se imparte o título Castelán e galego
Nº de créditos ECTS 240 (60 ECTS Formación básica / 144 ECTS Obrigatorios / 24 ECTS Optativos / 6 ECTS Prácticas / 6 ECTS Traballo Fin de Grao)
Réxime de estudo Matrícula a tempo completo e a tempo parcial
Número mínimo de ECTS de matrícula 24 ECTS por ano (12 ECTS por cuadrimestre)
Normas de permanencia UVIGO 21/06/2017
Expedición do Suplemento Europeo ao Título Requisitos: RD 22/2015 (BOE 07/02/2015)
Coordinador do título Sidonia Martínez Suárez
Data de autorización para a implantación do título Decreto 385/2009, de 27/08/2009 (DOG 16/09/2009)
Data de publicación do Plan de Estudos Resolución de 15/10/2010 (BOE 01/11/2010) | corrección 28/01/2011 | modificación 15/12/2015
Data da derradeira acreditación Consello de Universidades 14/06/2016
Memoria vixente do título Memoria do título