Falqué López

Profesor/a titular de universidade

Área de Química Analítica
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 219
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 387 081
efalque@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01109 | Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental (coordinador/a)

2º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01403 | Análise instrumental (coordinador/a)
O01G041V01912 | Análise e control de calidade en enoloxía (coordinador/a)

Grao en Ciencias Ambientais

O01G261V01403 | Análise instrumental (coordinador/a)

Grao en Enxeñaría Agraria

O01G281V01911 | Análise instrumental (coordinador/a)

 

Titorías

1º cuadrimestre

Titorías presenciais
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:
– Luns: de 12:00 a 14:00, Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias
– Mércores: de 12:00 a 14:00, Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

 

2º cuadrimestre

Titorías presenciais
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:
– Mércores: de 12:00 a 14:00, Edificio Politécnico. Despacho nº 219, Facultade de Ciencias

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

Investigación

Grupo de investigación

Enxeñería Química 4

Liñas de investigación

  • Estudo químico e sensorial do aroma de alimentos e bebidas
  • Optimización das operacións tecnolóxicas na elaboración de alimentos e bebidas
  • Caracterización do poder antioxidante e aromático de diversas matrices agroalimentarias e utilización como ingrediente en alimentos ou cosméticos