Martínez Carballo

Profesor/a titular de universidade

Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 106
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 387 067
elena.martinez@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01305 | Técnicas de preparación de mostras

Grao en Ciencias Ambientais

O01G261V01303 | Técnicas de preparación de mostras

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01101 | Bioestadística e Deseño Experimental (coordinador/a)

2º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01601 | Ampliación de bromatoloxía (coordinador/a)

Grao en Ciencias Ambientais

O01G261V01991 | Traballo de Fin de Grao (coordinador/a)

 

Titorías

1º cuadrimestre

Titorías non presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías non presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

 

2º cuadrimestre

Titorías non presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías non presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

Investigación

Grupo de investigación

Food and Health omics

Liñas de investigación

  • Determinación de contaminantes orgánicos persistentes en matrices agroambientais mediante GC-MS, GC-MS/MS, GC-ECD, LC-MS/MS,LC-FD ou LC-DAD