Pérez Lamela

Profesor/a titular de universidade

Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 115
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 387 091
conchipl@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

2º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01205 | Fisioloxía (coordinador/a)

Grao en Ciencias Ambientais

O01G261V01927 | Xestión e conservación da auga

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01216 | Acondicionamento Organoléptico

 

Titorías

1º cuadrimestre

Titorías presenciais
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:
– Luns: de 12:00 a 13:00, Despacho 115, Facultade de Ciencias
– Mércores: de 12:00 a 14:00, Despacho 115, Facultade de Ciencias
– Venres: de 12:00 a 14:00, Despacho 115, Facultade de Ciencias

 

2º cuadrimestre

Titorías presenciais
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:
– Luns: de 12:00 a 13:00, Despacho 115, Facultade de Ciencias
– Mércores: de 12:00 a 14:00, Despacho 115, Facultade de Ciencias
– Venres: de 12:00 a 14:00, Despacho 115, Facultade de Ciencias

Investigación

Grupo de investigación

Investigacións Agrarias e Alimentarias

Liñas de investigación

  • Extracción e análise cromatográfico de contaminantes en alimentos
  • Formación de paneis de cata e análise sensorial de alimentos
  • Tecnoloxías de procesado alimentario aplicando altas presións hidrostáticas