Pérez Guerra

Profesor/a titular de universidade

Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 215
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 387 053
nelsonpg@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01302 | Bioquímica (coordinador/a)

2º cuadrimestre

Grao en Ciencias Ambientais

O01G261V01922 | Análise e calidade do aire (coordinador/a)

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01219 | Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas
O01M142V01227 | Traballo Fin de Máster

 

Titorías

 

2º cuadrimestre

Titorías presenciais
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:
– Mércores: de 11:30 a 12:30, Despacho del profesor. Clave 002511, Facultade de Ciencias
– Venres: de 11:30 a 12:30, Despacho del profesor. Clave 002511, Facultade de Ciencias

Investigación

Grupo de investigación

Investigacións Agrarias e Alimentarias

Liñas de investigación

  • Hixienización de pensos e silos
  • Obtención encimática de péptidos antihipertensivos a partir de soro lácteo
  • Produción de kefiranos con gránulos de kéfir en soro lácteo