Rial Otero

Profesor/a titular de universidade

Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 114
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 368 897
raquelrial@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01501 | Bromatoloxía
O01G041V01505 | Toxicoloxía alimentaria

2º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01605 | Políticas alimentarias (coordinador/a)

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01218 | Autenticidade Alimentaria

Titorías

1º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

 

2º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

Investigación

Grupo de investigación

Food and Health omics

Liñas de investigación

  • Determinación de pesticidas en matrices agroambientais (GC-MS ou HPLC-DAD)
  • Desenvolvemento de métodos rápidos para a determinación de marcadores proteicos de autenticidade alimentaria