Profesor/a titular de universidade
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 115
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 091
agrasar@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01110 | Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01404 | Química e bioquímica alimentaria
O01G041V01905 | Prevención de riscos laborais
Grao en Enxeñaría Agraria
O01G281V01923 | Prevención de riscos laborais
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
Investigación
Grupo de investigación
Investigacións Agrarias e Alimentarias
Liñas de investigación
- Deseño e optimización de procesos enzimáticos e microbiolóxicos para a valorización de subprodutos e materiais residuais da industria alimentaria
- Cultivo en estado sólido