Torrado Agrasar, Ana María

Torrado Agrasar

Profesor/a titular de universidade

Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 115
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 387 091
agrasar@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01110 | Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria

2º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01404 | Química e bioquímica alimentaria
O01G041V01905 | Prevención de riscos laborais

Grao en Enxeñaría Agraria

O01G281V01923 | Prevención de riscos laborais

Titorías

1º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

 

2º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

Investigación

Grupo de investigación

Investigacións Agrarias e Alimentarias

Liñas de investigación

  • Deseño e optimización de procesos enzimáticos e microbiolóxicos para a valorización de subprodutos e materiais residuais da industria alimentaria
  • Cultivo en estado sólido