Investigador/a distinguido/a
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 061
mariafigueiredo@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01305 | Técnicas de preparación de mostras
O01G041V01501 | Bromatoloxía
Máster en Nutrición
O01M139V01113 | Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria
Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01303 | Técnicas de preparación de mostras
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental
O01M142V01118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos
2º cuadrimestre
Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01927 | Xestión e conservación da auga
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.