Catedrático/a de universidade
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 116
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 062
mlrua@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01302 | Bioquímica
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01120 | Tecnoloxía Enzimática Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais
Máster en Nutrición
O01M139V01110 | Química e Bioquímica Alimentaria
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01404 | Química e bioquímica alimentaria (coordinador/a)
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
Investigación
Grupo de investigación
Investigacións Agrarias e Alimentarias
Liñas de investigación
- Produción, purificación e caracterización de enzimas microbianas
- Análise da diversidade microbiana de fontes xeotermais galegas
- Deseño e optimización de procesos enzimáticos