Denominación do título |
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos |
Código RUCT |
2501114 |
Rama de coñecemento |
Ciencias |
Centro onde se imparte |
Facultade de Ciencias |
Tipo de ensino |
Presencial |
Nº de prazas de novo ingreso ofertadas |
45 prazas |
Idiomas nos que se imparte o título |
Castelán e galego |
Nº de créditos ECTS |
240 (60 Formación básica / 144 Obrigatorios / 24 Optativos / 6 Prácticas / 6 Traballo Fin de Grao) |
Réxime de estudo |
Matrícula a tempo completo e a tempo parcial |
Número mínimo de ECTS de matrícula |
24 ECTS por ano (12 ECTS por cuadrimestre) |
Normas de permanencia |
UVIGO 21/06/2017 |
Expedición do Suplemento Europeo ao Título |
Requisitos: RD 22/2015 (BOE 07/02/2015) |
Coordinador do título |
Elena Martínez Carballo |
Data de autorización do título |
Decreto 385/2009, de 27/08/2009 (DOG 16/09/2009) |
Data de publicación do Plan de Estudos |
Resolución de 15/10/2010 (BOE 01/11/2010) | corrección 28/01/2011 | modificación 15/12/2015 |
Data da derradeira acreditación |
Consello de Universidades 14/06/2016 |
Memoria vixente do título |
Memoria do título |