O Mestrado en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental da Facultade de Ciencias da Universidade de Vigo ofrece unha formación integral e multidisciplinaria, combinando teoría e práctica. O plan de estudos abarca tres especialidades ben diferenciadas, Ciencias Agrarias e Alimentarias, Procesos na Industria Agroalimentaria e Ciencias Ambientais. O estudantado participa en proxectos de investigación e colaboran con empresas e institucións líderes no sector Agroalimentaria en Ambiental da Comunidade Autónoma. A Facultade dispón dunhas instalacións modernas e equipamento de última xeración, asegurando unha contorna de aprendizaxe óptima.
Curso académico 2025/2026
Actividades docentes
PERÍODO |
INICIO |
FINALIZACIÓN |
Bimestre 1 |
15/09/2025 |
31/10/2025 |
Bimestre 2 |
03/11/2025 |
16/01/2026 |
Bimestre 3 |
19/01/2026 |
13/03/2026 |
Bimestre 4 |
16/03/2026 |
08/05/2026 |
Actividades de avaliación
Período |
Datas |
Bimestre 1 |
do 27 ao 31 de outubro de 2025 |
Bimestre 2 |
do 12 ao 16 de xaneiro de 2026 |
Bimestre 3 |
do 19 ao 13 de marzo de 2026 |
Bimestre 4 |
do 4 ao 8 de maio de 2026 |