O Mestrado en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental da Facultade de Ciencias da Universidade de Vigo ofrece unha formación integral e multidisciplinaria, combinando teoría e práctica. O plan de estudos abarca tres especialidades ben diferenciadas, Ciencias Agrarias e Alimentarias, Procesos na Industria Agroalimentaria e Ciencias Ambientais. O estudantado participa en proxectos de investigación e colaboran con empresas e institucións líderes no sector Agroalimentaria en Ambiental da Comunidade Autónoma. A Facultade dispón dunhas instalacións modernas e equipamento de última xeración, asegurando unha contorna de aprendizaxe óptima.

Curso académico 2024/2025

Actividades docentes

PERÍODO INICIO FINALIZACIÓN
Bimestre 1 16/09/2024 01/11/2024
Bimestre 2 04/11/2024 17/01/2025
Bimestre 3 20/01/2025 14/03/2025
Bimestre 4 17/03/2025 09/05/2025

Actividades de avaliación

Período Datas
Bimestre 1 do 30 de outubro ao 3 de novembro de 2023
Bimestre 2 do 15 ao 19 de xaneiro de 2024
Bimestre 3 do 11 ao 15 de marzo de 2024
Bimestre 4 do 6 ao 10 de maio de 2024