O Mestrado en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental da Facultade de Ciencias da Universidade de Vigo ofrece unha formación integral e multidisciplinaria, combinando teoría e práctica. O plan de estudos abarca tres especialidades ben diferenciadas, Ciencias Agrarias e Alimentarias, Procesos na Industria Agroalimentaria e Ciencias Ambientais. O estudantado participa en proxectos de investigación e colaboran con empresas e institucións líderes no sector Agroalimentaria en Ambiental da Comunidade Autónoma. A Facultade dispón dunhas instalacións modernas e equipamento de última xeración, asegurando unha contorna de aprendizaxe óptima.
Curso académico 2024/2025
Actividades docentes
PERÍODO |
INICIO |
FINALIZACIÓN |
Bimestre 1 |
16/09/2024 |
01/11/2024 |
Bimestre 2 |
04/11/2024 |
17/01/2025 |
Bimestre 3 |
20/01/2025 |
14/03/2025 |
Bimestre 4 |
17/03/2025 |
09/05/2025 |
Actividades de avaliación
Período |
Datas |
Bimestre 1 |
do 30 de outubro ao 3 de novembro de 2023 |
Bimestre 2 |
do 15 ao 19 de xaneiro de 2024 |
Bimestre 3 |
do 11 ao 15 de marzo de 2024 |
Bimestre 4 |
do 6 ao 10 de maio de 2024 |