O Mestrado en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental da Facultade de Ciencias da Universidade de Vigo ofrece unha formación integral e multidisciplinaria, combinando teoría e práctica. O plan de estudos abarca tres especialidades ben diferenciadas, Ciencias Agrarias e Alimentarias, Procesos na Industria Agroalimentaria e Ciencias Ambientais. O estudantado participa en proxectos de investigación e colaboran con empresas e institucións líderes no sector Agroalimentaria en Ambiental da Comunidade Autónoma. A Facultade dispón dunhas instalacións modernas e equipamento de última xeración, asegurando unha contorna de aprendizaxe óptima.

Curso académico 2023/2024

Actividades docentes

PERÍODO COMEZO REMATE
Bimestre 1 18/09/2023 03/11/2023
Bimestre 2 06/11/2023 19/01/2024
Bimestre 3 22/01/2024 15/03/2024
Bimestre 4 18/03/2024 10/05/2024

Actividades de avaliación

Período Datas
Bimestre 1 do 30 de outubro ao 3 de novembro de 2023
Bimestre 2 do 15 ao 19 de xaneiro de 2024
Bimestre 3 do 11 ao 15 de marzo de 2024
Bimestre 4 do 6 ao 10 de maio de 2024