Profesor/a titular de universidade
Área de Química Analítica
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 219
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 081
efalque@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01109 | Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental (coordinador/a)
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01403 | Análise instrumental (coordinador/a)
O01G041V01912 | Análise e control de calidade en enoloxía (coordinador/a)
Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01403 | Análise instrumental (coordinador/a)
Grao en Enxeñaría Agraria
O01G281V01911 | Análise instrumental (coordinador/a)
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
Investigación
Grupo de investigación
Liñas de investigación
- Estudo químico e sensorial do aroma de alimentos e bebidas
- Optimización das operacións tecnolóxicas na elaboración de alimentos e bebidas
- Caracterización do poder antioxidante e aromático de diversas matrices agroalimentarias e utilización como ingrediente en alimentos ou cosméticos