Profesor/a titular de universidade
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 115
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 091
conchipl@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01205 | Fisioloxía (coordinador/a)
Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01927 | Xestión e conservación da auga
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01216 | Acondicionamento Organoléptico
Titorías
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
Investigación
Grupo de investigación
Investigacións Agrarias e Alimentarias
Liñas de investigación
- Extracción e análise cromatográfico de contaminantes en alimentos
- Formación de paneis de cata e análise sensorial de alimentos
- Tecnoloxías de procesado alimentario aplicando altas presións hidrostáticas