Pérez Gregorio, María Rosa

Pérez Gregorio

Investigador/a Ramón y Cajal

Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 387 061
mariarosa.perez@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01305 | Técnicas de preparación de mostras

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01101 | Bioestadística e Deseño Experimental

2º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01906 | Xestión da calidade

Grao en Ciencias Ambientais

O01G261V01922 | Análise e calidade do aire

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01218 | Autenticidade Alimentaria

Titorías

1º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

 

2º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

Investigación

Grupo de investigación

Food and Health omics