Investigador/a Ramón y Cajal
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 061
mariarosa.perez@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01305 | Técnicas de preparación de mostras
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01101 | Bioestadística e Deseño Experimental
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01906 | Xestión da calidade
Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01922 | Análise e calidade do aire
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01218 | Autenticidade Alimentaria
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.